Adventure and outdoor Youth Exchange Italië

Direct aanmelden
Datum
9 april 2022 t/m 16 april 2022
Locatie
Sabaudia, Italië
Doelgroep
16 t/m 21 jaar
Prijs
€ 70

Dit is een jongeren uitwisseling naar Italië via ErasmusPlus. Samen op avontuur in de natuur! We kamperen in een prachtig gebied tussen een meer en de zee, aan de voet van een berg. Die berg schijnt ooit een van de eerste heksen te zijn geweest, als je de Griekse mythen mag geloven! Leer nieuwe mensen kennen uit Italië, Ierland, Spanje, Slovenië, België en Nederland. Samen zal je van alles beleven, en kijken we wat de natuur en buiten-zijn voor je kan betekenen.

We gaan van alles doen deze week. Eerst natuurlijk elkaar een beetje leren kennen! We zijn met een heleboel verschillende mensen, met verschillende achtergronden en uit verschillende landen. Verder gaan we actief de natuur in, we gaan raften, lopen, de zee in en we sluiten de week af met een leuke internationale avond, waar iedereen uit hun eigen land iets leuks of lekkers meebrengt.

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden.

Er is begeleiding bij van alle deelnemende landen.

Charlotte
Ik ben deze zomer na jaren weer meegeweest met Woesteland, en het voelt nog steeds als een warm bad. Woesteland biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland (en daarbuiten) te ontdekken, waardevolle en leerzame connecties op te doen, en biedt je vooral heel veel plezier, gezelligheid, spelletjes, kampvuur, natuurweetjes, buiten zijn en nieuwe vriendschappen.
Danielle
Woesteland, 27-12-2016 t/m 30-12-2016. Schiermonnikoog, mijn eerste kampje. Wat heb ik gelachen, gewerkt en geslapen. Maar vooral… genoten! Meegenomen door een bijzonder iemand, terecht gekomen tussen alleen maar bijzondere mensen. Bijzonder toffe mensen!! Niet alleen de gezelligheid, maar ook de natuur en het gezonde eten brachten nieuwe kracht. Wetend dat dit alles voor een goed doel is, het milieu én mezelf. Schiermonnikoog, hopelijk niet mijn laatste kampje. Dank voor alles!
Linde
Met Woesteland kies je voor een actieve vakantie waarbij je je laat verrassen door al wat de natuur te bieden heeft. Je komt op de mooiste plekken binnen en buiten Nederland waar je leert over de cultuurhistorie en wat er groeit en bloeit. Stroop je mouwen op en duik de begroeiing in om een berk om te zagen, ga jutten langs de vloedlijn of haal een hek neer om gebieden met elkaar te verbinden. Na een uitdagende en gezellige week keer je vervolgens vol verhalen terug naar huis!

#woesteland

Volg ons op social media