Gecanceld: Groter dan ik

Direct aanmelden
Datum
21 januari 2022 t/m 23 januari 2022
Locatie
Groepsverblijf 't Laer
Doelgroep
12 t/m 15 jaar
Prijs
Het is een nieuw jaar, de tijd blijft vliegen. Wij ook, we vliegen door de dagen. School, blokken, fietsen, sport, hobbies. Springend en rennend van het een naar het andere. Pauze. Sta met ons stil, in de natuur, samen.

Vind jij de natuur ook zo mooi, leuk en belangrijk? Zo als het nu gaat zou het wel eens een stuk minder kunnen worden.. minder divers, minder groen, minder groots en minder rustig. En daar gaan we iets aan doen! We steken namelijk onze handen uit onze mouwen en gaan aan de slag, met scheppen, zagen, kniptangen en wat de boswachter verder voor ons klaar heeft liggen. Door natuurbeheerders te helpen om hun stukje Nederlandse natuur te behouden, dragen we een steentje bij aan de gave en mooie gebieden die we hier hebben. Zo zorgen we dat al die verschillende dieren en planten die we hebben een eigen plekje houden en niet uitsterven of weg moeten trekken.

Wat nog meer?

Naast al dat goede werk, doen we ook een hoop andere leuke dingen; spellen, kampvuurtjes, dingen bouwen. Dat allemaal in het thema “Groter dan ik”. Meer over de activiteiten lees je hieronder bij het kopje “Programma”.

Dit weekend slapen we in een groot gebouw, waar je iedere ochtend wakker wordt gemaakt. Daar ontbijten we met z’n allen, dat bestaat meestal uit brood met allerlei beleg en pap, wat je wil. We werken in de ochtend in de natuur, samen met natuurbeheerders. Het precieze vrijwilligerswerk voor dit weekend is nog niet bekend, maar vaak zijn het dingen als bomen omhakken en jonge boompjes tussen de heide uit trekken. Lees daar hier meer over! Tijdens het werk is een moment voor thee, koekjes en fruit. Na het werk gaan we samen lunchen. De middag is gevuld met een mix van spellen, vrije tijd, excursies en andere leuke dingen. Ook wordt er ’s middags gekookt, dat leidt een van de begeleiders en de deelnemers kunnen hierbij helpen. Na het eten zijn er weer activiteiten en momenten voor jezelf. Neem vooral leuke bordspelletjes mee om samen te gaan doen!

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden
Wytse
Het was een goede ervaring, leuke mensen en en gezellige beestenboel! Ik kan het aan iedereen aanraden!
Ingeborg
Op kamp met Woesteland is een heerlijke, bijzondere ervaring. Al vanaf de eerste keer dat ik er als nieuwkomer bij was, voelde ik me helemaal welkom in de groep. Ook daarna, al zat er meer dan een jaar tussen, is op kamp altijd weer terugkomen in de warme, gezellige bubbel. De sfeer bij Woesteland is moeilijk te beschrijven, en daarom juist het beleven waard!
Danielle
Woesteland, 27-12-2016 t/m 30-12-2016. Schiermonnikoog, mijn eerste kampje. Wat heb ik gelachen, gewerkt en geslapen. Maar vooral… genoten! Meegenomen door een bijzonder iemand, terecht gekomen tussen alleen maar bijzondere mensen. Bijzonder toffe mensen!! Niet alleen de gezelligheid, maar ook de natuur en het gezonde eten brachten nieuwe kracht. Wetend dat dit alles voor een goed doel is, het milieu én mezelf. Schiermonnikoog, hopelijk niet mijn laatste kampje. Dank voor alles!

#woesteland

Volg ons op social media