International Youth Rally 2024

Direct aanmelden
Datum
27 maart 2024 t/m 2 april 2024
Locatie
Muir of Ord, Schotland
Doelgroep
14 t/m 30 jaar
Prijs

Tijdens Pasen zullen we samen met de Jeugdsectie van NTKC vertrekken naar de 72ste editie van de International FICC Youth Rally. Elk jaar komen er jongeren vanuit allerlei landen op dit kampeerevenement af. Deze editie zal plaatsvinden in de prachtige hooglanden van Schotland. Naast dat we Nederland zullen vertegenwoordigen tijdens verschillende spellen en sporten, kunnen we genieten van de prachtige Schotse natuur en gaan we op zoek naar het monster van Lochness. Ook zullen we kennis maken met de Schotse cultuur door middel van verschillende activiteiten.

 

Op donderdag zal de openingsceremonie plaatsvinden, waarbij iedereen gekleed komt in diens nationale kleuren. De volgende dag is er een uitstapje en ’s avonds zijn er leuke spelletjes om te spelen. Op zaterdag zullen we naar Lochness, kastelen  en Inverness gaan. Ook gaan we een aantal Schotse dansen leren. Op de slotdag vinden de jaarlijkse voetbal en volleybal wedstrijden plaats. Dit jaar aangevuld met de Highland games. ’s Avonds is het alweer tijd voor de closingceremony, waarna we Haggis eten en onze geleerde danspasjes kunnen laten zien!

Klik hier voor het gehele programma.

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week samen met een aantal leden van de Jeugdsectie organiseert en in goede banen zal leiden

Auke
De eerste keer WoesteLand is meteen een bevrijding van de drukte en je leert ook best veel door in de natuur te werken met begeleiding. Alle mensen zijn aardig, behulpzaam en milieubewust. En heel lekker eten!
Charlotte
Ik ben deze zomer na jaren weer meegeweest met Woesteland, en het voelt nog steeds als een warm bad. Woesteland biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland (en daarbuiten) te ontdekken, waardevolle en leerzame connecties op te doen, en biedt je vooral heel veel plezier, gezelligheid, spelletjes, kampvuur, natuurweetjes, buiten zijn en nieuwe vriendschappen.
Betty
Dit kamp is een leuke manier om midden in de natuur nieuwe mensen te leren kennen! Voor een eerste kamp: enorm leuk!

#woesteland

Volg ons op social media