Inval kamp Schiermonnikoog 2021

Direct aanmelden
Datum
27 december 2021 t/m 1 januari 2022
Locatie
De Branding, Schiermonnikoog
Doelgroep
16 t/m 30 jaar
Prijs
€ 27 euro per nacht
135 euro hele week

Deze week gaan we aan het werk voor Natuurmonumenten. We zullen een dag plastic van het strand halen en oprukkende struiken en boompjes weghalen om de orchideeënweitjes te ontzetten. Voor meer informatie zie: vrijwilligerswerk in de natuur

Deze week zal een invalweek zijn, dat betekend dat je bij opgave aangeeft welke dagen je komt. Je kan 1 nachtje komen, 2 nachten…  Of zelfs de hele week.

 

Elke WoesteLand activiteit heeft een thema, dat als rode draad door het programma loopt. Meestal is het thema gerelateerd aan de natuur of het milieu. Het thema van deze week is nog niet bekent, maar wat we al wel weten:

Overdag gaan we aan het werk voor Natuurmonumenten. We zullen een dag plastic van het strand halen en oprukkende struiken en boompjes weghalen om de orchideeënweitjes te ontzetten. Voor meer informatie zie: vrijwilligerswerk in de natuur

Naast het werk zullen we met de hele groep een paar spellen spelen of op excursie gaan. Er is natuurlijk ook vrije tijd om een boek te lezen, het dorp in te gaan, een wandeling te maken of spelletjes te spelen.
We eten met z’n allen en hulp met koken wordt altijd gewaardeerd.

Deze week zal een invalweek zijn, dat betekend dat je bij opgave aangeeft welke dagen je komt. Je kan 1 nachtje komen, 2 nachten…  Of zelfs de hele week.

We beginnen de 27e, we halen de eerste deelnemers op van de boot. Vanaf daar lopen we naar onze accommodatie (of als je heel veel bagage hebt kan je ook met de bus). Na het nieuwe jaar te hebben ingeluid (en misschien nog uit te zijn geweest in de tox bar), gaan we op 1 januari na het ontbijt opruimen en schoonmaken zodat we met de boot weer terug naar het vaste land kunnen.

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden

Thijs Desain
Toen ik voor het eerst met Woesteland aankwam op de kampeerboerderij op Schiermonnikoog, voelde het meteen als thuis: ik hoor erbij, deze plek en deze mensen horen bij mij. De combinatie van fijne mensen, leuk werk, buitenlucht, diepe gesprekken, vrolijk zingen en meer goede dingen des levens zorgen dat ik elke keer weer uitkijk naar de volgende Woesteland-activiteit.
Charlotte
Ik ben deze zomer na jaren weer meegeweest met Woesteland, en het voelt nog steeds als een warm bad. Woesteland biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland (en daarbuiten) te ontdekken, waardevolle en leerzame connecties op te doen, en biedt je vooral heel veel plezier, gezelligheid, spelletjes, kampvuur, natuurweetjes, buiten zijn en nieuwe vriendschappen.
Wytse
Het was een goede ervaring, leuke mensen en en gezellige beestenboel! Ik kan het aan iedereen aanraden!

#woesteland

Volg ons op social media

Copy link
Powered by Social Snap