Inval kamp Schiermonnikoog 2021

Direct aanmelden
Datum
27 december 2021 t/m 1 januari 2022
Locatie
De Branding, Schiermonnikoog
Doelgroep
16 t/m 30 jaar
Prijs

Deze week gaan we aan het werk voor Natuurmonumenten. We zullen een dag plastic van het strand halen en oprukkende struiken en boompjes weghalen om de orchideeënweitjes te ontzetten. Voor meer informatie zie: vrijwilligerswerk in de natuur

Deze week zal een invalweek zijn, dat betekend dat je bij opgave aangeeft welke dagen je komt. Je kan 1 nachtje komen, 2 nachten…  Of zelfs de hele week.

Deze week gaan we overdag aan het werk voor Natuurmonumenten. We zullen een dag plastic van het strand halen en oprukkende struiken en boompjes weghalen om de orchideeënweitjes te ontzetten. Voor meer informatie zie: vrijwilligerswerk in de natuur

Naast het werk zullen we met de hele groep een paar spellen spelen of op excursie gaan. Er is natuurlijk ook vrije tijd om een boek te lezen, het dorp in te gaan, een wandeling te maken of spelletjes te spelen.
We eten met z’n allen en hulp met koken wordt altijd gewardeerd.

Deze week zal een invalweek zijn, dat betekend dat je bij opgave aangeeft welke dagen je komt. Je kan 1 nachtje komen, 2 nachten…  Of zelfs de hele week.

De 27e is de aankomst dag, we halen de deelnemers die dan aankomen op van de boot. Vanaf daar lopen we naar onze accommodatie (of als je heel veel bagage hebt kan je ook met de bus). Na het nieuwe jaar te hebben ingeluid (en misschien nog uit te zijn geweest in de tox bar), gaan we op 1 januari na het ontbijt opruimen en schoonmaken zodat we met de boot weer terug naar het vaste land kunnen.

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden

Thijs Desain
Toen ik voor het eerst met Woesteland aankwam op de kampeerboerderij op Schiermonnikoog, voelde het meteen als thuis: ik hoor erbij, deze plek en deze mensen horen bij mij. De combinatie van fijne mensen, leuk werk, buitenlucht, diepe gesprekken, vrolijk zingen en meer goede dingen des levens zorgen dat ik elke keer weer uitkijk naar de volgende Woesteland-activiteit.
Linde
Met Woesteland kies je voor een actieve vakantie waarbij je je laat verrassen door al wat de natuur te bieden heeft. Je komt op de mooiste plekken binnen en buiten Nederland waar je leert over de cultuurhistorie en wat er groeit en bloeit. Stroop je mouwen op en duik de begroeiing in om een berk om te zagen, ga jutten langs de vloedlijn of haal een hek neer om gebieden met elkaar te verbinden. Na een uitdagende en gezellige week keer je vervolgens vol verhalen terug naar huis!
Anne
Woesteland is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en meer over jezelf zult leren. Het is de gekste en leukste groep mensen die je kan ontmoeten en het gekke en leuke aan jou wordt aangemoedigd.

#woesteland

Volg ons op social media

Copy link
Powered by Social Snap