Kamp(en), daar wil ik naar toe!

Direct aanmelden
Datum
25 juli 2024 t/m 31 juli 2024
Locatie
langs de IJssel
Doelgroep
16 t/m 30 jaar
Prijs
€ 185

Tijdens deze jongeren fietsvakantie volgen we met een gezellige groep de meanderende IJssel. Onderweg stoppen we op drie verschillende locaties, waar we de natuur en de boer een handje gaan helpen.

Denk jij nu al, ‘kamp(en) daar wil ik naar toe’? Meld je dan gelijk aan via het aanmeldingsformulier! Hieronder vind je meer informatie over het programma, praktische zaken en de locaties.

We zullen tijdens deze jongeren fietsvakantie stroom afwaarts de gehele IJssel volgen. Van Arnhem, waar de rivier aftakt van de Rijn, tot Kampen, waar hij uitmondt in het IJsselmeer. Dit zullen we in drie etappes van tussen de 30 en 50 km doen. De ene dag fietsen we gezellig over de oevers, waarna we vervolgens een dag vrijwilligerswerk doen in de natuur of bij de boer.

Naast het vrijwilligerswerk doen we ’s avonds meestal groepsactiviteiten, hierdoor leren we elkaar snel goed kennen. Onderweg zullen we ons onder andere vermaken met een bingokaart en crazy 88 achtige opdrachten. Ook is er genoeg tijd om rustig een boek te lezen, een spelletje te spelen of een rondje te wandelen.

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal fietsen

Auke
De eerste keer WoesteLand is meteen een bevrijding van de drukte en je leert ook best veel door in de natuur te werken met begeleiding. Alle mensen zijn aardig, behulpzaam en milieubewust. En heel lekker eten!
Charlotte
Ik ben deze zomer na jaren weer meegeweest met Woesteland, en het voelt nog steeds als een warm bad. Woesteland biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland (en daarbuiten) te ontdekken, waardevolle en leerzame connecties op te doen, en biedt je vooral heel veel plezier, gezelligheid, spelletjes, kampvuur, natuurweetjes, buiten zijn en nieuwe vriendschappen.
Nienke
Ik heb ontzettend veel geleerd bij WoesteLand, van welke planten welke functie hebben in een natuurgebied tot hoe ik financiën regel en je vanaf 0 een heel kamp bedenkt en regelt. Daarbovenop heb ik sommige van mijn beste vrienden hier gevonden, ik kan hier mezelf zijn.
Anne
Woesteland is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en meer over jezelf zult leren. Het is de gekste en leukste groep mensen die je kan ontmoeten en het gekke en leuke aan jou wordt aangemoedigd.

#woesteland

Volg ons op social media