VOL! Op naar Une Belle Histoire: natuurwerkvakantie in de Vogezen

Direct aanmelden
Datum
23 juli 2023 t/m 30 juli 2023
Locatie
Le Val de la Bonne Vie, Droiteval, Frankrijk
Doelgroep
16 t/m 30 jaar
Prijs
€ 450

We gaan naar Frankrijk om daar op een historische locatie natuurwerk te verrichten voor een avontuurlijke Nederlandse familie. Eindelijk weer een echte buitenlandreis, met enthousiaste begeleiders en een fantastische plek! Treinreis, tuinwerk, tentjes, avonturen, en avonduren vol plezier.

Deze activiteit is vol. Stuur een mailtje naar info@woesteland.nl als je op de wachtlijst wilt, en misschien heb je geluk!

Het programma

Deze week staat in het teken van werken, het Franse leven en elkaar. We zullen gaan werken in de tuinen van een landgoed/klooster/nieuwe community. Daarnaast zullen er vele activiteiten bedacht worden die te maken hebben met het thema: denk aan creatieve en kunstzinnige projecten, leerzame excursies op het terrein en in de omgeving, en gezellige groepsactiviteiten die je een echt Frans vakantiegevoel geven!

Voor meer informatie over het soort werk dat we doen bij WoesteLand zie: vrijwilligerswerk in de natuur

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden

Koen
Het was echt een superleuk kamp! Hele gezellige mensen en duidelijke en toffe werkzaamheden.
Charlotte
Ik ben deze zomer na jaren weer meegeweest met Woesteland, en het voelt nog steeds als een warm bad. Woesteland biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland (en daarbuiten) te ontdekken, waardevolle en leerzame connecties op te doen, en biedt je vooral heel veel plezier, gezelligheid, spelletjes, kampvuur, natuurweetjes, buiten zijn en nieuwe vriendschappen.
Thijs
Toen ik voor het eerst met Woesteland aankwam op de kampeerboerderij op Schiermonnikoog, voelde het meteen als thuis: ik hoor erbij, deze plek en deze mensen horen bij mij. De combinatie van fijne mensen, leuk werk, buitenlucht, diepe gesprekken, vrolijk zingen en meer goede dingen des levens zorgen dat ik elke keer weer uitkijk naar de volgende Woesteland-activiteit.

#woesteland

Volg ons op social media