Op naar Une Belle Histoire: natuurwerkvakantie in de Vogezen

Direct aanmelden
Datum
23 juli 2023 t/m 30 juli 2023
Locatie
Le Val de la Bonne Vie, Droiteval, Frankrijk
Doelgroep
16 t/m 30 jaar
Prijs
€ 400

We gaan naar Frankrijk om daar op een historische locatie natuurwerk te verrichten voor een avontuurlijke Nederlandse familie. Eindelijk weer een echte buitenlandreis, met enthousiaste begeleiders en een fantastische plek! Treinreis, tuinwerk, tentjes, avonturen, en avonduren vol plezier. Wacht niet te lang en meld je nu aan, want er is maar een beperkt aantal plekken!

Het programma

Het specifieke programma van deze vakantie wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, hier zijn we nog hard over aan het brainstormen! We zullen sowieso gaan werken in de tuinen van een landgoed/klooster/nieuwe community. Daarnaast zullen er vele activiteiten bedacht worden die te maken hebben met het thema: denk aan creatieve en kunstzinnige projecten, leerzame excursies op het terrein en in de omgeving, en gezellige groepsactiviteiten die je een echt Frans vakantiegevoel geven!

 

In het algemeen:
Iedere activiteit bij WoesteLand wordt opgebouwd rond een thema, dat als een rode draad door het programma loopt. ’s Ochtends en/of ’s middags doen we vrijwilligerswerk in de natuur, zoals hooien, plaggen of boompjes steken. Maar dat is niet alles. Er zijn workshops en creatieve activiteiten, we gaan de omgeving verkennen en zitten gezellig rond een kampvuurtje. Ook is er ruimte voor jouw inbreng. Het eten wordt door de begeleiding met hulp van de deelnemers klaargemaakt.

Voor meer informatie over het soort werk dat we doen bij WoesteLand zie: vrijwilligerswerk in de natuur

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden

Koen
Het was echt een superleuk kamp! Hele gezellige mensen en duidelijke en toffe werkzaamheden.
Charlotte
Ik ben deze zomer na jaren weer meegeweest met Woesteland, en het voelt nog steeds als een warm bad. Woesteland biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland (en daarbuiten) te ontdekken, waardevolle en leerzame connecties op te doen, en biedt je vooral heel veel plezier, gezelligheid, spelletjes, kampvuur, natuurweetjes, buiten zijn en nieuwe vriendschappen.
Thijs
Toen ik voor het eerst met Woesteland aankwam op de kampeerboerderij op Schiermonnikoog, voelde het meteen als thuis: ik hoor erbij, deze plek en deze mensen horen bij mij. De combinatie van fijne mensen, leuk werk, buitenlucht, diepe gesprekken, vrolijk zingen en meer goede dingen des levens zorgen dat ik elke keer weer uitkijk naar de volgende Woesteland-activiteit.

#woesteland

Volg ons op social media