Kampvuren, Klussen en Kamperen

Direct aanmelden
Datum
17 februari 2023 t/m 19 februari 2023
Locatie
NTKC-terrein 't Groene Hart, Hazerswoude
Doelgroep
14 t/m 30 jaar
Prijs
€ 20

Ga met ons mee naar het jaarlijkse combi-kamp met de jongeren van de NTKC (natuurkampeerclub) om samen te genieten van kampvuren, klussen en kamperen.

De NTKC heeft prachtige natuurkampeerterreinen die onderhouden moeten worden. Samen met de jeugdsectie van de NTKC (jongeren van 14-26 jaar) gaan we naar het terrein te Hazerswoude om dit terrein op te knappen als voorbereiding op de internationale jeugdrally die in april plaats vindt.

We zullen de handen uit de mouwen steken met werkzaamheden als struweel omzagen, wilgenknotten, en wegwijsbordjes knutselen. Overdag zullen we ook de kampvuurkuilen opknappen, en hier ’s avonds goed gebruik van maken.

Na een knisperend kampvuur duikt iedereen zijn eigen tent in, om nieuwe energie op te doen voor de volgende dag. Neem dus je eigen kampeer- en slaapspullen mee.

Vrijdag

Vrijdagmiddag komt iedereen op eigen gelegenheid aan, om rustig diens tentje op te zetten en te settelen.

Vanaf 18:00 zullen we gezamenlijk avondeten (er wordt voor je gekookt) en om 20:00 wordt het weekend officieel geopend bij het eerste kampvuur.

Zaterdag

Zaterdagochtend zullen we na een gezamenlijk ontbijt de handen uit de mouwen steken bij verschillende werkzaamheden op het terrein. Uiteraard met de nodige (koekjes)pauzes en een verzorgde lunch. Aan het eind van de middag heb je nog wat tijd voor jezelf waarna we samen aan tafel gaan. ’s avond zullen we wederom van het kampvuur genieten.

Zondag

Zondag werken we verder waarna we het weekend rond 15:00 afsluiten.

FAQ

De begeleiders van Kampvuren, Klussen en Kamperen

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden.

Anne
Woesteland is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en meer over jezelf zult leren. Het is de gekste en leukste groep mensen die je kan ontmoeten en het gekke en leuke aan jou wordt aangemoedigd.
Betty
Dit kamp is een leuke manier om midden in de natuur nieuwe mensen te leren kennen! Voor een eerste kamp: enorm leuk!
Maaike
Als eerste kamp was dit een goede introductie, de locatie was vooral erg fijn ivm de rust op het veld en in het bos.

#woesteland

Volg ons op social media