Megacombikamp

Direct aanmelden
Datum
31 mei 2024 t/m 2 juni 2024
Locatie
Hazerswoude
Doelgroep
14 t/m 30 jaar
Prijs
€ 30

Dit is geen standaard kamp van WoesteLand, maar een samenwerking met meerdere natuurverenigingen, oftewel een megacombikamp! Dit houdt in dat je zelf mag kiezen welke dingen je dit weekend gaat doen. Je kan met WoesteLand aan de slag om de natuur te beschermen, maar ook op excursie om over de natuur en het universum te leren.

Het programma voor dit weekend biedt meerdere mogelijkheden, afhankelijk van de natuurvereniging met wie je mee gaat. Wij met WoesteLand zullen de handen uit de mouwen steken om de natuur op het terrein te herinrichten, zodat er meer diversiteit kan ontstaan.

De andere verenigingen met wie je zaterdag en zondagochtend mee kan doen, zijn:

  • JNM (Jeugdbond voor Natuur- en Milieustudie): zijn graag in de natuur om te bekijken wat er allemaal leeft, zoals vogels, insecten, planten, etc.
  • NJN (Nederlandse Jeugdbond voor Natuurstudie): zijn graag in de natuur om te bekijken wat er allemaal leeft, zoals vogels, insecten, planten, etc.
  • JWG (Jongerenwerkgroep sterrenkunde): kijken graag naar wat er allemaal in de ruimte gebeurt
  • Jeugdsectie van NTKC (Nederlandse Toeristen Kampeer Club): houden van kamperen, kampvuren en spelletjes
  • Jongeren van LVGA (Landelijk Vereniging voor Geologische Activiteiten): kijken graag naar wat er allemaal onder de grond te zien is

’s Ochtends en ’s avonds zullen we samen eten. Na het avondeten is er tijd voor gezelligheid (eventueel met een programma).

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat dit weekend vanuit WoesteLand organiseert en in goede banen zal leiden:

#woesteland

Volg ons op social media