Woodstack

Direct aanmelden
Datum
17 augustus 2022 t/m 21 augustus 2022
Locatie
Naoberhoeve, Echten, Drenthe
Doelgroep
12 t/m 15 jaar
Prijs
€ 100

We werken, chillen en genieten van de natuur op de Naoberhoeve, een biologisch dynamische boerderij in Drenthe. De velden staan vol met klavers, madeliefjes, zonnebloemen en overal vliegen vogels en vlinders. We draaien muziek als echte hippies en bouwen een houtstapel om een groot kampvuur te stoken. Op deze prachtige plek zullen we helpen met melken, venkel oogsten, wieden, kippen voeren en wat er verder nog meer moet gebeuren. Verder gaan we op ontdekkingstocht naar het helikopternet, spelen we spelletjes en knuffelen we met kalfjes.

‘S ochtends gaan we aan het werk. Dat doen we in ruil voor ons verblijf en vooral ook omdat we de mensen van de Naoberhoeve graag willen helpen. Omdat de hoeve erg divers is, is het werk dat we er doen vaak ook afwisselend. Afhankelijk van wat er moest gebeuren hebben we in het verleden bijvoorbeeld geholpen met het planten van venkel, koeien ophalen uit het land, yoghurt maken, onkruid wieden en het bouwen van een vuurplaats.

Naast het werk gaan we een aantal middag- of avondactiviteiten doen. Dat kan bijvoorbeeld een excursie, een discussieavond of een spel zijn. Daarnaast is er ook vrije tijd, bijvoorbeeld om een boek te lezen, een spelletje te doen of een kalfje te knuffelen.

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en zal begeleiden

Ingeborg
Op kamp met Woesteland is een heerlijke, bijzondere ervaring. Al vanaf de eerste keer dat ik er als nieuwkomer bij was, voelde ik me helemaal welkom in de groep. Ook daarna, al zat er meer dan een jaar tussen, is op kamp altijd weer terugkomen in de warme, gezellige bubbel. De sfeer bij Woesteland is moeilijk te beschrijven, en daarom juist het beleven waard!
Thijs
Toen ik voor het eerst met Woesteland aankwam op de kampeerboerderij op Schiermonnikoog, voelde het meteen als thuis: ik hoor erbij, deze plek en deze mensen horen bij mij. De combinatie van fijne mensen, leuk werk, buitenlucht, diepe gesprekken, vrolijk zingen en meer goede dingen des levens zorgen dat ik elke keer weer uitkijk naar de volgende Woesteland-activiteit.
Linde
Met Woesteland kies je voor een actieve vakantie waarbij je je laat verrassen door al wat de natuur te bieden heeft. Je komt op de mooiste plekken binnen en buiten Nederland waar je leert over de cultuurhistorie en wat er groeit en bloeit. Stroop je mouwen op en duik de begroeiing in om een berk om te zagen, ga jutten langs de vloedlijn of haal een hek neer om gebieden met elkaar te verbinden. Na een uitdagende en gezellige week keer je vervolgens vol verhalen terug naar huis!

#woesteland

Volg ons op social media

Copy link
Powered by Social Snap