Woodstack

Direct aanmelden
Datum
17 augustus 2022 t/m 21 augustus 2022
Locatie
Naoberhoeve, Echten, Drenthe
Doelgroep
12 t/m 15 jaar
Prijs
€ 100

We werken, chillen en genieten van de natuur op de Naoberhoeve, een biologisch dynamische boerderij in Drenthe. De velden staan vol met klavers, madeliefjes, zonnebloemen en overal vliegen vogels en vlinders. We draaien muziek als echte hippies en bouwen een houtstapel om een groot kampvuur te stoken. Op deze prachtige plek zullen we helpen met melken, venkel oogsten, wieden, kippen voeren en wat er verder nog meer moet gebeuren. Verder gaan we op ontdekkingstocht naar het helikopternet, spelen we spelletjes en knuffelen we met kalfjes.

‘S ochtends gaan we aan het werk. Dat doen we in ruil voor ons verblijf en vooral ook omdat we de mensen van de Naoberhoeve graag willen helpen. Omdat de hoeve erg divers is, is het werk dat we er doen vaak ook afwisselend. Afhankelijk van wat er moest gebeuren hebben we in het verleden bijvoorbeeld geholpen met het planten van venkel, koeien ophalen uit het land, yoghurt maken, onkruid wieden en het bouwen van een vuurplaats.

Naast het werk gaan we een aantal middag- of avondactiviteiten doen. Dat kan bijvoorbeeld een excursie, een discussieavond of een spel zijn. Daarnaast is er ook vrije tijd, bijvoorbeeld om een boek te lezen, een spelletje te doen of een kalfje te knuffelen.

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en zal begeleiden

Ingeborg
Op kamp met Woesteland is een heerlijke, bijzondere ervaring. Al vanaf de eerste keer dat ik er als nieuwkomer bij was, voelde ik me helemaal welkom in de groep. Ook daarna, al zat er meer dan een jaar tussen, is op kamp altijd weer terugkomen in de warme, gezellige bubbel. De sfeer bij Woesteland is moeilijk te beschrijven, en daarom juist het beleven waard!
Auke
De eerste keer WoesteLand is meteen een bevrijding van de drukte en je leert ook best veel door in de natuur te werken met begeleiding. Alle mensen zijn aardig, behulpzaam en milieubewust. En heel lekker eten!
Wytse
Het was een goede ervaring, leuke mensen en en gezellige beestenboel! Ik kan het aan iedereen aanraden!

#woesteland

Volg ons op social media