Met WoesteLand naar de Rally!

Direct aanmelden
Datum
6 april 2023 t/m 10 april 2023
Locatie
NTKC-terrein 't Groene Hart, Hazerswoude
Doelgroep
16 t/m 30 jaar
Prijs
€ 150 (= Rally extended fee plus WL lunch)

Let op: De eerste aanmeldronde is voorbij! Je kunt je nog aanmelden, maar vanaf nu (28 februari) kunnen we niet garanderen of er nog plek is en of alle merchandise/faciliteiten nog beschikbaar zijn.

Wil je toch nog mee? Dat kan! Meld je aan en we laten je zsm weten of het lukt!

 

Met een groep WoesteLanders haken we aan bij de 71e International Youth Rally georganiseerd door de jeugdsectie van de NTKC. Dit jaarlijkse evenement voor en door internationele jeugdkampeerclubs vindt dit jaar plaats in Nederland, op het NTKC-natuurkampeerterrein te Hazerswoude (Zuid-Holland).

Je kunt je nu aanmelden voor deze activiteit om deel uit te maken van de WoesteLand-delegatie. Voor meer informatie over de Rally kun je alvast kijken op deze website.

Er zullen verschillende groepen komen uit verschillende landen zoals Portugal en het Verenigd Koninkrijk. Als WoesteLand zullen we samen met andere Nederlandse clubs deel uitmaken van dit grootse en gezellige evenement.

Dit is een feestelijk evenement waarbij sociale contacten, culturele uitwisseling, en gezelligheid in de buitenlucht centraal staan. Er wordt tijdens dit weekend niet in de natuur gewerkt. Wel zullen er diverse activiteiten worden georganiseerd, zoals excursies, spel en sport, en disco.

Voor het programma van dit weekend zie:

Programma (externe website, in het Engels)

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden.

Thijs
Toen ik voor het eerst met Woesteland aankwam op de kampeerboerderij op Schiermonnikoog, voelde het meteen als thuis: ik hoor erbij, deze plek en deze mensen horen bij mij. De combinatie van fijne mensen, leuk werk, buitenlucht, diepe gesprekken, vrolijk zingen en meer goede dingen des levens zorgen dat ik elke keer weer uitkijk naar de volgende Woesteland-activiteit.
Linde
Met Woesteland kies je voor een actieve vakantie waarbij je je laat verrassen door al wat de natuur te bieden heeft. Je komt op de mooiste plekken binnen en buiten Nederland waar je leert over de cultuurhistorie en wat er groeit en bloeit. Stroop je mouwen op en duik de begroeiing in om een berk om te zagen, ga jutten langs de vloedlijn of haal een hek neer om gebieden met elkaar te verbinden. Na een uitdagende en gezellige week keer je vervolgens vol verhalen terug naar huis!
Ingeborg
Op kamp met Woesteland is een heerlijke, bijzondere ervaring. Al vanaf de eerste keer dat ik er als nieuwkomer bij was, voelde ik me helemaal welkom in de groep. Ook daarna, al zat er meer dan een jaar tussen, is op kamp altijd weer terugkomen in de warme, gezellige bubbel. De sfeer bij Woesteland is moeilijk te beschrijven, en daarom juist het beleven waard!

#woesteland

Volg ons op social media