Natuurwerk op Schiermonnikoog

Direct aanmelden
Datum
27 december 2022 t/m 1 januari 2023
Locatie
De Branding, Schiermonnikoog
Doelgroep
16 t/m 30 jaar
Prijs

Tijdens deze week helpen we Natuurmonumenten met het beheer van het prachtige Nationaal Park Schiermonnikoog. We slapen op de kampeerboerderij van boer Piet.

Datum onder voorbehoud.

Tijdens deze week helpen we Natuurmonumenten met het beheer van de orchideeënvaleitjes in Nationaal Park Schiermonnikoog. Door de randen van de valeitjes terug te snoeien zorgen we dat er ruimte blijft voor de bijzondere bloemen die hier groeien. We gaan ook een dag een lange wandeling maken over het strand waarbij we al het plastic van het strand halen.

‘S avonds is er vrije tijd of doen we een activiteit met de groep.

Dit is een invalkamp, dus je kan komen voor zoveel nachten als je wilt. Dit laat je weten bij je opgave.

FAQ
Maaike
Als eerste kamp was dit een goede introductie, de locatie was vooral erg fijn ivm de rust op het veld en in het bos.
Charlotte
Ik ben deze zomer na jaren weer meegeweest met Woesteland, en het voelt nog steeds als een warm bad. Woesteland biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland (en daarbuiten) te ontdekken, waardevolle en leerzame connecties op te doen, en biedt je vooral heel veel plezier, gezelligheid, spelletjes, kampvuur, natuurweetjes, buiten zijn en nieuwe vriendschappen.
Anne
Woesteland is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en meer over jezelf zult leren. Het is de gekste en leukste groep mensen die je kan ontmoeten en het gekke en leuke aan jou wordt aangemoedigd.

#woesteland

Volg ons op social media

Copy link
Powered by Social Snap