Nieuwe vrienden en oude bekenden in de natuur

Direct aanmelden
Datum
15 september 2023 t/m 17 september 2023
Locatie
Naoberhoeve, Echten, Drenthe
Doelgroep
14 t/m 30 jaar
Prijs
€ 42

Een weekend in de natuur. Voor het maken van nieuwe vrienden en oude bekenden. Voor iedereen die van de natuur en vriendschap houd.

 

Vrijwilligerswerk

Op zaterdag en zondagmorgen gaan we aan het werk op de hoeve. Dat doen we in ruil voor ons verblijf en vooral ook omdat we de mensen van de Naoberhoeve graag willen helpen. Omdat de hoeve erg divers is, is het werk dat we er doen vaak ook afwisselend. Afhankelijk van wat er moest gebeuren hebben we in het verleden bijvoorbeeld geholpen met het planten van venkel, koeien ophalen uit het land, yoghurt maken, onkruid wieden en het bouwen van een vuurplaats. Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk dat we bij WoesteLand doen zie “vrijwilligerswerk in de natuur”.

 

Nieuwe vrienden en oude bekenden

Naast het werk gaan we een aantal middag- of avondactiviteiten doen. Zo leren we elkaar snel kennen en wie weet maken we vrienden voor het leven.

FAQ

De begeleiders van “nieuwe vrienden en oude bekenden”

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden

Auke
De eerste keer WoesteLand is meteen een bevrijding van de drukte en je leert ook best veel door in de natuur te werken met begeleiding. Alle mensen zijn aardig, behulpzaam en milieubewust. En heel lekker eten!
Betty
Dit kamp is een leuke manier om midden in de natuur nieuwe mensen te leren kennen! Voor een eerste kamp: enorm leuk!
Jelmer
Het is een leuke groep waar je je direct thuis voelt, vanaf het moment dat je aankomt tot het moment dat het weer tijd is om te vertrekken

#woesteland

Volg ons op social media