Tiener paasweekend: werk je in de nesten

Direct aanmelden
Datum
7 april 2023 t/m 10 april 2023
Locatie
De Naoberhoeve, Echten (Drenthe)
Doelgroep
12 t/m 15 jaar
Prijs
€ 65

Tijdens het WoesteLand tiener paasweekend gaan we naar de biologisch dynamische boerderij de Naoberhoeve. Het is Pasen, de tijd van eieren en vogelnestjes. Op de Naoberhoeve is altijd van alles te doen. We helpen met melken, venkel planten, wieden, kippen voeren, eieren rapen en wat er verder nog meer moet gebeuren. Wil je mee? Geef je dan nu op!

Tijdens het WoesteLand tiener paasweekend gaan we ’s ochtends gaan we aan het werk. Dat doen we in ruil voor ons verblijf en vooral ook omdat we de mensen van de Naoberhoeve graag willen helpen. Omdat de hoeve erg divers is, is het werk dat we er doen vaak ook afwisselend. Afhankelijk van wat er moest gebeuren hebben we in het verleden bijvoorbeeld geholpen met het planten van venkel, koeien ophalen uit het land, yoghurt maken, onkruid wieden en het bouwen van een vuurplaats.

Naast het werk gaan we een aantal middag- of avondactiviteiten doen. Dat kan bijvoorbeeld een excursie, een discussieavond of een spel zijn. De middagen zullen in het teken staan van eieren en vogelnestjes. Daarnaast is er ook vrije tijd, bijvoorbeeld om een boek te lezen, een spelletje te doen of een kalfje te knuffelen.

Wil je graag meer weten over hoe een WoesteLand kamp eruit ziet? Lees dan dit fotoverslag van afgelopen zomer eens.

FAQ

De begeleiders van het tiener paasweekend

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden

Chun
De dag van de bonte avond is meestal het leukst
Josefine
Ik vond het heel gezellig. Het was een hele leuke locatie, een hele leuke groep, zelfs de afwas was leuk!
Niek
Ik vond het een super leuke locatie en een super leuke groep.

#woesteland

Volg ons op social media