Tienerkamp Schier: Midweek in de Middeleeuwen!

Direct aanmelden
Datum
6 augustus 2024 t/m 10 augustus 2024
Locatie
De Branding, Schiermonnikoog
Doelgroep
12 t/m 15 jaar
Prijs
€ 135

Hoi! Wat leuk dat je op zoek bent naar een vakantie voor in de zomer. Deze zomer organiseren we weer een superleuk natuurkamp voor tieners. Deze midweek heeft als thema: de middeleeuwen! De locatie is Schiermonnikoog. We gaan allerlei leuke dingen doen, waaronder in elk geval samen met de boswachter aan de slag om de natuur te beschermen. Zo worden we samen echte natuurridders!

 

Aankomst

De eerste dag nemen we samen de veerboot naar Schiermonnikoog. We zetten daar onze eigen tentjes op bij de Branding.

Vrijwilligerswerk

’s Ochtends helpen we de boswachter in het prachtige Nationale park. Op Schiermonnikoog hebben we bijvoorbeeld vaak boompjes uit duinvaleitjes gehaald, geholpen duinen weer te laten stuiven en plastic van het strand gehaald. Op deze pagina kan je meer informatie vinden over het vrijwilligerswerk dat we zullen doen.

De rest van het programma

’s Middags en ’s avonds gaan we met het programma aan de slag dat de begeleiding heeft voorbereid. Met natuurlijk het thema: de middeleeuwen! We zullen veel buiten zijn, misschien gaan we bijvoorbeeld op speurtocht door het bos, op excursie door de duinen, bouwen we zandkastelen op het strand of doen we een spel op de kwelder.

Op weg naar huis

Aan het einde van de week pakken we onze tentjes weer in en gaan we samen met de boot naar huis. Op de vaste wal kunnen je ouders je komen ophalen of kan je verder met het OV.

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden. De begeleiders zullen er tijdens de hele week zijn en kunnen je tijdens de week met van alles helpen. We zorgen (met wat hulp van de deelnemers) voor het eten, geven excursies, begeleiden het vrijwilligerswerk en bieden wanneer iemand daar behoefte aan heeft graag een luisterend oor.

Josefine
Ik vond het heel gezellig. Het was een hele leuke locatie, een hele leuke groep, zelfs de afwas was leuk!
Fimke
Ik was verbaasd hoe we gelijk zo'n hechte groep zijn geworden!
Chun
De dag van de bonte avond is meestal het leukst

#woesteland

Volg ons op social media