Tienerkamp: Midweek in de Middeleeuwen!

Direct aanmelden
Datum
6 augustus 2024 t/m 10 augustus 2024
Locatie
Doelgroep
12 t/m 15 jaar
Prijs

Hoi! Wat leuk dat je opzoek bent naar een vakantie voor in de zomer. Deze zomer organiseren we weer een super leuk natuurkamp voor tieners. Deze midweek heeft als thema: de Middeleeuwen! De exacte locatie is nog niet bekend, deze volgt zo snel mogelijk! Het is in ieder geval ergens in Nederland, of misschien vlak over de grens bij Maastricht in België. We gaan allerlei leuke dingen doen, waaronder in elk geval samen met de boswachter aan de slag om de natuur te beschermen. Zo worden met samen echte natuurridders!

Zodra we meer weten over de activiteiten, prijs en locatie zetten we het hier neer.

Er komt binnenkort nog meer informatie over dit kamp.

Wat we wél zeker weten is dat er buiten gewerkt gaat worden. Bij Woesteland vinden we het heel belangrijk om ons in te zetten voor natuur en een duurzame omgeving. In de 5 dagen zullen we halve dagen werken, bij organisaties als Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, of een lokale biologische boer. We gaan bijvoorbeeld samen met de boswachter bramen snoeien, bomen planten of een biologische boer helpen met oogsten. Naast de werkzaamheden doen we natuurlijk ook genoeg andere leuke dingen! Denk hierbij aan ‘s avonds spelletjes spelen, natuurgebieden ontdekken of kampvuurtjes bouwen. Zo helpen we de natuur een handje en houden er zelf een gave vakantie aan over, win-win dus!

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden. De begeleiders zullen er tijdens de hele week zijn en kunnen je tijdens de week met van alles helpen. We zorgen (met wat hulp van de deelnemers) voor het eten, geven excursies, begeleiden het vrijwilligers werk en bieden wanneer iemand daar behoefte aan heeft graag een luisterend oor.

Josefine
Ik vond het heel gezellig. Het was een hele leuke locatie, een hele leuke groep, zelfs de afwas was leuk!
Fimke
Ik was verbaast hoe we gelijk zo'n hechte groep zijn geworden!
Chun
De dag van de bonte avond is meestal het leukst

#woesteland

Volg ons op social media