Tuincraft: Camp of the Year Edition

Direct aanmelden
Datum
11 augustus 2021 t/m 15 augustus 2021
Locatie
Zelhem, Gelderland
Doelgroep
12 t/m 15 jaar
Prijs
€ 70,-

Hee jij! Ben je tussen de 12 en 15 jaar en ben je gek op buiten zijn? Wil je samen met leeftijdsgenoten een week in de natuur doorbrengen? Ga dan deze zomer mee met WoesteLand!

Van 11 t/m 15 augustus nemen wij je mee naar één van onze favoriete plekjes in de Achterhoek. Hier gaan we ontdekken hoe de natuur voor ons zorgt en hoe wij het beste voor de natuur kunnen zorgen. Daarnaast helpen we bij het beheer van de natuur. Zo dragen we een steentje bij aan de kringloop van het leven 🙂

Op de boerenhoeve waar we verblijven ligt een voedselbos, waar wij tijdens de week gaan helpen met het herstellen van de voormalige heemtuin (een soort tentoonstelling van lokale planten). Voedselbossen zijn een hele goede manier om op duurzame wijze eetbare producten te verbouwen.

Op deze locatie bewaren we ook alle oude en nieuwe spullen die we tijdens WoesteLand-activiteiten gebruiken. De creatievelingen onder jullie worden uitgedaagd om van kapotte of overbodige materialen de mooiste, handigste, en slimste nieuwe producten te maken!

Naast het werken zal er natuurlijk ook tijd zijn voor gezelligheid! We gaan spellen doen, er zal een kampvuur zijn en we gaan samen eten. Er is dus ook genoeg tijd om iets voor jezelf te doen en te genieten van de mooie natuur.

FAQ

Maak alvast kennis met de begeleiding

Linde
Met Woesteland kies je voor een actieve vakantie waarbij je je laat verrassen door al wat de natuur te bieden heeft. Je komt op de mooiste plekken binnen en buiten Nederland waar je leert over de cultuurhistorie en wat er groeit en bloeit. Stroop je mouwen op en duik de begroeiing in om een berk om te zagen, ga jutten langs de vloedlijn of haal een hek neer om gebieden met elkaar te verbinden. Na een uitdagende en gezellige week keer je vervolgens vol verhalen terug naar huis!
Ingeborg
Op kamp met Woesteland is een heerlijke, bijzondere ervaring. Al vanaf de eerste keer dat ik er als nieuwkomer bij was, voelde ik me helemaal welkom in de groep. Ook daarna, al zat er meer dan een jaar tussen, is op kamp altijd weer terugkomen in de warme, gezellige bubbel. De sfeer bij Woesteland is moeilijk te beschrijven, en daarom juist het beleven waard!
Danielle
Woesteland, 27-12-2016 t/m 30-12-2016. Schiermonnikoog, mijn eerste kampje. Wat heb ik gelachen, gewerkt en geslapen. Maar vooral… genoten! Meegenomen door een bijzonder iemand, terecht gekomen tussen alleen maar bijzondere mensen. Bijzonder toffe mensen!! Niet alleen de gezelligheid, maar ook de natuur en het gezonde eten brachten nieuwe kracht. Wetend dat dit alles voor een goed doel is, het milieu én mezelf. Schiermonnikoog, hopelijk niet mijn laatste kampje. Dank voor alles!

#woesteland

Volg ons op social media

Copy link
Powered by Social Snap