Winterrust Weekend

Direct aanmelden
Datum
26 november 2021 t/m 28 november 2021
Locatie
Ruurlo
Doelgroep
16 t/m 30 jaar
Prijs
€ 35

Heb jij zin om er even tussenuit te gaan, lekker naar buiten en samen de handen uit de mouwen te steken voor de natuur? Dan is dit weekend misschien iets voor jou.

We gaan dit weekend wilgen knotten in de omgeving van Ruurlo. Het weekend staat in het teken van winterrust.

De beren doen een winterslaap, de bomen laten hun bladeren vallen en slaan hun energie op in hun wortels. Groeiprocessen van planten vertragen of stoppen helemaal om de winter door te komen. Misschien kunnen wij daar nog iets van leren, hoe gaan wij de winter door? Dat gaan we dit weekend uitzoeken.

 

We gaan onder leiding van onze gastheer Sjef wilgen knotten in de omgeving. Na het werk zullen er activiteiten zijn die aansluiten bij ons thema ‘rust’. ’s Avonds eten we samen rond de houtkachel.

FAQ
Linde
Met Woesteland kies je voor een actieve vakantie waarbij je je laat verrassen door al wat de natuur te bieden heeft. Je komt op de mooiste plekken binnen en buiten Nederland waar je leert over de cultuurhistorie en wat er groeit en bloeit. Stroop je mouwen op en duik de begroeiing in om een berk om te zagen, ga jutten langs de vloedlijn of haal een hek neer om gebieden met elkaar te verbinden. Na een uitdagende en gezellige week keer je vervolgens vol verhalen terug naar huis!
Thijs
Toen ik voor het eerst met Woesteland aankwam op de kampeerboerderij op Schiermonnikoog, voelde het meteen als thuis: ik hoor erbij, deze plek en deze mensen horen bij mij. De combinatie van fijne mensen, leuk werk, buitenlucht, diepe gesprekken, vrolijk zingen en meer goede dingen des levens zorgen dat ik elke keer weer uitkijk naar de volgende Woesteland-activiteit.
Ingeborg
Op kamp met Woesteland is een heerlijke, bijzondere ervaring. Al vanaf de eerste keer dat ik er als nieuwkomer bij was, voelde ik me helemaal welkom in de groep. Ook daarna, al zat er meer dan een jaar tussen, is op kamp altijd weer terugkomen in de warme, gezellige bubbel. De sfeer bij Woesteland is moeilijk te beschrijven, en daarom juist het beleven waard!

#woesteland

Volg ons op social media