Woest en Sectie: Hazerswoude Drift

Direct aanmelden
Datum
11 februari 2022 t/m 13 februari 2022
Locatie
NTKC Het Groene Hart
Doelgroep
14 t/m 30 jaar
Prijs

Ga met ons en de jeugdsectie mee kamperen!

De jongeren van de NTKC (de jeugdsectie) en WoesteLand hebben veel met elkaar gemeen. Hierom gaan we in februari gezamelijk naar een NTKC-kampeerterrein om samen te chillen, werken, uitslapen, spelletjes te spelen en bij het kampvuur te zitten.

We slapen in eigen tentjes op het kampeerterrein waar we ook werken.

De NTKC heeft net wat andere gewoontes dan wij, dus je mag lekker uitslapen! We zullen gezamenlijk ontbijten en lunchen, maar dat eten moet je zelf verzorgen. Soep voor bij de lunch en avondeten op zaterdag regelen wij gewoon wél.

Net als twee jaar geleden gaan we de Jeugdsectie helpen met het onderhoud van het kampeerterrein door te doen waar we goed in zijn! Van vogelhuisjes verven en paden aanleggen tot bomen en struiken snoeien, van alles is mogelijk!

Tussen de noeste arbeid door zullen we elkaar beter leren kennen, want de Jeugdsectie en WoesteLand hebben erg veel met elkaar gemeen!

’s Avonds sluiten we de dag af met gezelligheid rondom het kampvuur.

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat het weekend vanuit WoesteLand organiseert en in goede banen zal leiden

Ingeborg
Op kamp met Woesteland is een heerlijke, bijzondere ervaring. Al vanaf de eerste keer dat ik er als nieuwkomer bij was, voelde ik me helemaal welkom in de groep. Ook daarna, al zat er meer dan een jaar tussen, is op kamp altijd weer terugkomen in de warme, gezellige bubbel. De sfeer bij Woesteland is moeilijk te beschrijven, en daarom juist het beleven waard!
Linde
Met Woesteland kies je voor een actieve vakantie waarbij je je laat verrassen door al wat de natuur te bieden heeft. Je komt op de mooiste plekken binnen en buiten Nederland waar je leert over de cultuurhistorie en wat er groeit en bloeit. Stroop je mouwen op en duik de begroeiing in om een berk om te zagen, ga jutten langs de vloedlijn of haal een hek neer om gebieden met elkaar te verbinden. Na een uitdagende en gezellige week keer je vervolgens vol verhalen terug naar huis!
Charlotte
Ik ben deze zomer na jaren weer meegeweest met Woesteland, en het voelt nog steeds als een warm bad. Woesteland biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland (en daarbuiten) te ontdekken, waardevolle en leerzame connecties op te doen, en biedt je vooral heel veel plezier, gezelligheid, spelletjes, kampvuur, natuurweetjes, buiten zijn en nieuwe vriendschappen.

#woesteland

Volg ons op social media