Woestelui en nieuwe Landers

Direct aanmelden
Datum
13 september 2024 t/m 15 september 2024
Locatie
De Noaberhoeve
Doelgroep
12 t/m 30 jaar
Prijs
€ € 45

Ben je een rasechte Woestelander en kan je geen genoeg van ons krijgen, of wil je Woesteland juist beter leren kennen en lijkt het je ontzettend leuk om een keer met ons mee te gaan?
Kom dan nazomeren op biologisch dynamische boerderij de Noaberhoeve!

Bij Woesteland steken we graag onze handen uit de mouwen om de natuur een handje te helpen. Tijdens dit weekend zullen we daarom gaan meewerken op een biologisch dynamische boerderij, want hier is altijd iets te doen!

Naast het werken is er ook ruimte om elkaar beter te leren kennen middels leuke en creatieve groepsactiviteiten of om juist even te ontspannen en een momentje voor jezelf te pakken.

 

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat dit weekend organiseert en in goede banen zal leiden!

(En wil je nou zelf begeleider worden? Klik dan hier)

Auke
De eerste keer WoesteLand is meteen een bevrijding van de drukte en je leert ook best veel door in de natuur te werken met begeleiding. Alle mensen zijn aardig, behulpzaam en milieubewust. En heel lekker eten!
Jelmer
Het is een leuke groep waar je je direct thuis voelt, vanaf het moment dat je aankomt tot het moment dat het weer tijd is om te vertrekken
Charlotte
Ik ben deze zomer na jaren weer meegeweest met Woesteland, en het voelt nog steeds als een warm bad. Woesteland biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland (en daarbuiten) te ontdekken, waardevolle en leerzame connecties op te doen, en biedt je vooral heel veel plezier, gezelligheid, spelletjes, kampvuur, natuurweetjes, buiten zijn en nieuwe vriendschappen.

#woesteland

Volg ons op social media