WoesteLand op afstand

Direct aanmelden
Datum
31 december 2021 t/m 2 januari 2022
Locatie
Online
Doelgroep
12 t/m 99 jaar
Prijs
€ donaties welkom

Tijdens WoesteLand op afstand gaan we allerlei leuke en nuttige dingen doen, zoals we dat bij WoesteLand gewent zijn. We combineren vrijwilligers werk, gezelligheid en plezier. Het wordt dus een WoesteLand jongerenvakantie, maar dan vanuit je eigen huis.

Je kunt met รฉรฉn activiteit mee doen, met een paar of met allemaal. Dit geef je bij je aanmelding aan. Alle activiteiten deze week zijn gebaseerd op donaties. Vind je onze activiteiten tof en wil je ons ondersteunen zodat we meer kunnen organiseren, dan kan je geven zoveel je wil en kan via de link die we aan alle deelnemers zullen sturen.

Buiten Bingo

Start 27 december – prijsuitreiking 2 januari

Iedereen krijgt een bingokaart met 24 opdrachten. Om bingo te halen zal je ze allemaal moeten doen. Alle opdrachten nemen je mee naar buiten zodat we kunnen genieten van de natuur. Als bewijs stuur je van elke opdracht een foto in het discord kanaal. Heb je geen discord? Geen zorgen, stuur ons even een mailtje! Aan het einde van de week worden de prijzen uitgereikt!

Storrytelling – My Wild Lands

December 27, 19.45

WoesteLand organiseert samen met Storytrooper en de Grand Pillow Society een avond vol met verhalen en muziek in het thema van “My Wild Lands”. De verhalen zullen in het teken staan van duurzaamheid en de natuur. Installeer je comfortabel met je laptop, klik als het begint op de zoomlink en geniet van de vertellers en muzikanten. Heb je zelf ook een verhaal om te vertellen? Gooi aan het einde van de avond je naam in de hoed en wie weet krijg jij ook een kans. Deze avond is (grotendeels) in het Engels.

Vogeltaart ‘bakken’

28 januari – 13.00-15.00

Het wordt koud in Nederland en de vogels kunnen onze hulp wel gebruiken. Je hebt voor we beginnen met behulp van ons boodschappenlijstje alle benodigdheden ingeslagen. Terwijl we kletsen via discord of zoom gaan we aan de slag. Aan het einde laten we elkaar zien wat we gemaakt hebben en zetten we ze in de tuin, op het balkon, op het dak: onze leuke (en lekkere, als je het de vogels vraagt) creaties van vet en vogelzaad. Klik hier voor meer informatie over vogeltaarten.

Interactief verhaal

29 december vanaf 21.00

Met z’n allen gaan we op avontuur en bepalen we waar dit verhaal heen gaat. De wereld en het verhaal worden voorbereid door Marit en Edo.

Online spelletjes avond

1 januari vanaf 20.00

Er zijn online allerlei leuke spelletjes gratis te doen. Deze avond zullen we een assortiment van allerlei spelletjes spelen. We ontmoeten elkaar hiervoor op discord of zoom. Laat je verrassen.

Prijsuitreiking Bingo

2 januari 20.00-21.00

Ter afsluiting van deze gezellige week organiseren we nog 1 laatste ding, en dat is de prijsuitreiking! Al sinds de eerste dag wordt er fel gestreden om het volkrijgen van bingo-kaarten. Dan eindelijk, het verlossende woord: wie wint de felbegeerde prijzen? (Niemand zeggen, maar we geven onder andere een gratis weekend weg!)

FAQ

De begeleiders

De verschillende activiteiten worden door verschillende WoesteLand begeleiders georganiseerd. Deze mensen leveren allemaal een bijdrage.

Thijs
Toen ik voor het eerst met Woesteland aankwam op de kampeerboerderij op Schiermonnikoog, voelde het meteen als thuis: ik hoor erbij, deze plek en deze mensen horen bij mij. De combinatie van fijne mensen, leuk werk, buitenlucht, diepe gesprekken, vrolijk zingen en meer goede dingen des levens zorgen dat ik elke keer weer uitkijk naar de volgende Woesteland-activiteit.
Linde
Met Woesteland kies je voor een actieve vakantie waarbij je je laat verrassen door al wat de natuur te bieden heeft. Je komt op de mooiste plekken binnen en buiten Nederland waar je leert over de cultuurhistorie en wat er groeit en bloeit. Stroop je mouwen op en duik de begroeiing in om een berk om te zagen, ga jutten langs de vloedlijn of haal een hek neer om gebieden met elkaar te verbinden. Na een uitdagende en gezellige week keer je vervolgens vol verhalen terug naar huis!
Charlotte
Ik ben deze zomer na jaren weer meegeweest met Woesteland, en het voelt nog steeds als een warm bad. Woesteland biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland (en daarbuiten) te ontdekken, waardevolle en leerzame connecties op te doen, en biedt je vooral heel veel plezier, gezelligheid, spelletjes, kampvuur, natuurweetjes, buiten zijn en nieuwe vriendschappen.

#woesteland

Volg ons op social media