VOL – Proef lokaal

Direct aanmelden
Datum
11 juni 2021 t/m 13 juni 2021
Locatie
Zelhem, Gelderland
Doelgroep
16 t/m 30 jaar
Prijs
€ 25,-

Vol! De aanmeldingen voor dit kamp zijn gesloten. Kijk vooral naar onze andere activiteiten.

Het is nog geen zomer, maar het begint al wel te kriebelen. Kan jij ook niet wachten om weer op kamp te gaan? Ga dan met ons mee naar Zelhem vlakbij Doetinchem. Dit weekend helpen bij het onderhoud van een voedselbos en een oude heemtuin.

Het thema is ‘proef lokaal’: voedsel uit de buurt is lekker, duurzaam en goed voor de lokale economie. Onze druiven komen uit Griekenland, avocado’s uit Guatemala en bananen uit Panama, terwijl we lokaal zoveel lekkers hebben! We hopen dat je na dit weekend bewuster bezig bent met de afkomst van alle groenten en fruit die je koopt of zelf gaat groeien.

 

Op de boerenhoeve waar we verblijven ligt een voedselbos, waar wij een weekend gaan helpen met het herstellen van de voormalige heemtuin.

Naast het werken zal er natuurlijk ook tijd zijn voor gezelligheid! We gaan spellen doen, er zal een kampvuur zijn en we gaan samen eten. Er is dus ook genoeg tijd om iets voor jezelf te doen en te genieten van de mooie natuur.

FAQ

Maak alvast kennis met de begeleiders

Anne
Woesteland is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en meer over jezelf zult leren. Het is de gekste en leukste groep mensen die je kan ontmoeten en het gekke en leuke aan jou wordt aangemoedigd.
Danielle
Woesteland, 27-12-2016 t/m 30-12-2016. Schiermonnikoog, mijn eerste kampje. Wat heb ik gelachen, gewerkt en geslapen. Maar vooral… genoten! Meegenomen door een bijzonder iemand, terecht gekomen tussen alleen maar bijzondere mensen. Bijzonder toffe mensen!! Niet alleen de gezelligheid, maar ook de natuur en het gezonde eten brachten nieuwe kracht. Wetend dat dit alles voor een goed doel is, het milieu én mezelf. Schiermonnikoog, hopelijk niet mijn laatste kampje. Dank voor alles!
Thijs Desain
Toen ik voor het eerst met Woesteland aankwam op de kampeerboerderij op Schiermonnikoog, voelde het meteen als thuis: ik hoor erbij, deze plek en deze mensen horen bij mij. De combinatie van fijne mensen, leuk werk, buitenlucht, diepe gesprekken, vrolijk zingen en meer goede dingen des levens zorgen dat ik elke keer weer uitkijk naar de volgende Woesteland-activiteit.

#woesteland

Volg ons op social media

Copy link
Powered by Social Snap