Sterren op Schier

Direct aanmelden
Datum
27 december 2023 t/m 1 januari 2024
Locatie
De Branding, Schiermonnikoog
Doelgroep
16 t/m 30 jaar
Prijs
€ 38,- per nacht
190,- heel kamp

Tijdens deze jongerenvakantie gaan we naar de donkerste plek van Nederland, Schiermonnikoog. Dit is dan ook de perfecte plek om sterren te kijken. Naast dat we gaan kijken naar deze prachtige hemellichtjes, word je deze vakantie zelf een ster in het helpen van de natuur.

Dit kamp is een invalkamp. Je bepaalt dus zelf of je 1 nacht of meer komt. De groep wisselt dus steeds een beetje, maar ook komt een deel van de groep (waaronder de kampcommissie) voor de hele week.

De inschrijving is eigenlijk al gesloten. Wil je nog mee? Stuur een mailtje naar info@woesteland.nl, dan kijken we of er nog mogelijkheden zijn.

 

 

We werken overdag voor Natuurmonumenten in Nationaal Park Schiermonnikoog. Met dit werk helpen we de boswachters om de sterren van het eiland te beschermen: namelijk de vele zeldzame planten en dieren. Zo halen we struiken weg uit de orchideeën valeitjes en beschermen we vogels door plastic op te ruimen. Voor meer informatie kijk op Vrijwilligerswerk in de natuur.

’s Avonds doen we soms groepsactiviteiten zoals een spel om elkaar te leren kennen of een pubquiz. Daarnaast is er tijd om spelletjes te spelen (Weerwolven of Carcassonne bijvoorbeeld), een boek te lezen, wat te gaan drinken in de Tox bar en natuurlijk om sterren te kijken!

Op 31 december hebben we een bonte avond en na middernacht luiden we samen het nieuwe jaar in.

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met de sterren die deze week organiseren en in goede banen zullen leiden

Jelmer
Het is een leuke groep waar je je direct thuis voelt, vanaf het moment dat je aankomt tot het moment dat het weer tijd is om te vertrekken
Auke
De eerste keer WoesteLand is meteen een bevrijding van de drukte en je leert ook best veel door in de natuur te werken met begeleiding. Alle mensen zijn aardig, behulpzaam en milieubewust. En heel lekker eten!
Maaike
Als eerste kamp was dit een goede introductie, de locatie was vooral erg fijn ivm de rust op het veld en in het bos.

#woesteland

Volg ons op social media