Zomerkriebels: tussen boeren en bijen

Direct aanmelden
Datum
14 juni 2024 t/m 16 juni 2024
Locatie
De Oosterwaarde
Doelgroep
16 t/m 30 jaar
Prijs
€ 40

Het is nog net geen zomer, maar het begint al wel te kriebelen. Kan jij ook niet wachten om weer op kamp te gaan? Kom dan gezellig met ons mee zomerkriebelen.

Welkom op de Oosterwaarde! Een biologisch dynamisch landbouwbedrijf net buiten Deventer. Hier gaan we een weekend helpen op de velden.

Welkom op de Oosterwaarde! Een biologisch dynamisch landbouwbedrijf net buiten Deventer. Hier word samengewerkt met de natuur voor mooie producten met een lokale afzetmarkt. De velden worden omringd met struiken, bloemen, er is een kikkerpoel en nog veel meer. Goed voor de natuur, goed voor de insecten. Tussen boeren en bijen.

Overdag werken we op de velden en helpen we bijvoorbeeld met het wieden van onkruid. s ’Avonds komen we bij elkaar voor spelletjes, zitten we om het kampvuur maar is er ook genoeg ruimte om je eigen ding te doen.

FAQ

De begeleiders

Maak alvast kennis met het team dat deze week organiseert en in goede banen zal leiden

Betty
Dit kamp is een leuke manier om midden in de natuur nieuwe mensen te leren kennen! Voor een eerste kamp: enorm leuk!
Charlotte
Ik ben deze zomer na jaren weer meegeweest met Woesteland, en het voelt nog steeds als een warm bad. Woesteland biedt je de kans om de mooiste plekken van Nederland (en daarbuiten) te ontdekken, waardevolle en leerzame connecties op te doen, en biedt je vooral heel veel plezier, gezelligheid, spelletjes, kampvuur, natuurweetjes, buiten zijn en nieuwe vriendschappen.
Anne
Woesteland is een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en meer over jezelf zult leren. Het is de gekste en leukste groep mensen die je kan ontmoeten en het gekke en leuke aan jou wordt aangemoedigd.

#woesteland

Volg ons op social media